expand menu button

Visie en Missie

Onze visie

De wereld verandert enorm, grenzen verschuiven, ontwikkelingen gaan zeer snel. Samenwerking is hierbij het sleutelwoord om aan de snel veranderende omstandigheden het hoofd te bieden. De toekomst vraagt om specialisten die flexibel samenwerken. Door de integratie van bedrijven binnen Veldheer Engineering kunnen creatieve toepassingen van kennis, software en techniek  gecombineerd worden. Hierdoor wordt de juiste en complete oplossing geboden. Veldheer Engineering wil een betrouwbare partner zijn voor haar opdrachtgevers en richt zich op duurzame relaties met respect voor elkaar.

Vanuit de gedachte 'mensen maken het bedrijf' is er veel aandacht voor opleiding van de eigen mensen. De Veldheer-medewerkers zijn bevlogen technici, luisteren naar de klant en kunnen de wensen vertalen naar een praktische en vernieuwende oplossing.

Door structurele groei en winstgevendheid kunnen we blijven investeren in mensen en nieuwe ontwikkelingen.

Bewust zijn voor de wereld van nu, maar ook voor later. Wij realiseren projecten waar we trots op kunnen zijn, als duurzame toepassing voor de volgende generatie.

Onze missie

Veldheer Engineering streeft er naar een toonaangevend ingenieursbureau te zijn voor het maken van de oplossing bij complexe technische vraagstukken in onze doelgroepen.  Wij maken de verwachtingen van onze opdrachtgevers waar en komen altijd met pragmatische oplossingen om een betrouwbaar ontwerp te realiseren.

Webdesign and CMS by: Het OrangeLine logo Webdesign and CMS by: OrangeLine Uitgeest ®, The Netherlands. ©, Veldheer Engineering B.V..