expand menu button

Veldheer Engineering

Over Veldheer Engineering, uw strategische partner

Veldheer Engineering is een joint venture van twee ingenieursbureaus, t.w. Akerveld Engineering in Akersloot en Technisch Buro De Heer in Vlaardingen. Bedrijven met elk een uitstekende reputatie, jarenlange ervaring en opgebouwde specialismen die elkaar naadloos aanvullen. Hierdoor brengen wij een multidisciplinair dienstenpakket op de markten van infra, industrie en bouw. Natuurlijk zijn al onze bedrijven voorzien van een eigen ISO9001: 2015-certificaat. Onder de Portfolio-button kunt u een aantal van onze gerealiseerde projecten nader bekijken.

Wij zijn actief in de engineering integrale projecten van vaste en beweegbare bruggen maar ook kadewanden, diverse staal- en betonconstructies. De renovatie van zogenaamde civiele kunstwerken is één van onze specialiteiten.

Wij werken al lange tijd samen met gemeenten, provincies en waterschappen die een groot bestand aan oude en nieuwe bruggen beheren. Veel van deze zgn. civiele kunstwerken vinden hun oorsprong net na de tweede wereldoorlog en beginnen nu aan het einde van hun (economische) levensduur te komen zodat renovatie steeds meer noodzakelijk is.

Ook in havengebieden en de daarmee samenhangende scheepsvaart zijn we actief. Te denken valt hierbij aan kademuren en havengebouwen van staal/betonconstructies. In de belangrijke offshore-industrie spelen we onze rol ook met verve.

Webdesign and CMS by: Het OrangeLine logo Webdesign and CMS by: OrangeLine Uitgeest ®, The Netherlands. ©, Veldheer Engineering B.V..