expand menu button

Kwaliteit

Kwaliteit: ISO9001: 2015

Veldheer Engineering is een ingenieursbureau dat is opgericht door Akerveld Engineering BV en Technisch Buro C. de Heer BV. Beide laatstgenoemde BV's fungeren in deze joint venture als de werkmaatschappijen. Zij leveren tenslotte de reken- en tekencapaciteit in het geval van de concrete projecten. Veldheer is dagelijks op zoek naar nieuwe opdrachtgevers, gemeenten, provincies, waterschappen etc. Veldheer probeert de omstandigheden waardoor opdrachtgevers met de joint venture in zee gaan altijd te optimaliseren.

Terecht stellen opdrachtgevers daar steeds hogere eisen aan. Onze eigen eisen aan de kwaliteit van onze dienstverlening zijn van oudsher van een hoge standaard. In 2017 wist Akerveld deze hoge kwaliteitsstandaard te verzilveren met een een ISO9001: 2015 certificaat.

Lloyds Register was, net als wij, overtuigd dat onze kwaliteitsdrive structureel goed in elkaar zat en dat we voldoende controlemechanismen hanteren om fouten of slordigheden in een vroeg stadium te herkennen en te signaleren. Onze opdrachtgevers kunnen altijd vertrouwen op de kwaliteit van ons werk. Door een stevige interne controle op onze processen trekken we altijd lering uit de geconstateerde afwijkingen en verbeteren we onze processen naar aanleiding daarvan structureel. Dit was de basis van het verkrijgen van ons ISO9001: 2015 certificaat.

Dit zelfde geldt ook voor Technisch Buro de Heer en sinds het vroege voorjaar van 2020 ook voor Veldheer Engineering. Ook daar wordt gewerkt volgens de gecertificatie van ISO9001. Een en ander bleek natuurlijk ook wel uit het feit dat we al decennia lang, ervaring hebben in de engineering van beweegbare bruggen en sluizen en dat we een groot en trouw bestand hebben van vaste opdrachtgevers.

Wanneer opdrachtgevers toch vragen hebben over onze dienstverlening zal de vraag uiteraard met voorrang worden beantwoord of opgelost en zullen we bovendien altijd de vraag stellen of de constatering incidenteel is of dat we in de structuur van onze processen wijzigingen en verbeteringen moeten doorvoeren.

Webdesign and CMS by: Het OrangeLine logo Webdesign and CMS by: OrangeLine Uitgeest ®, The Netherlands. ©, Veldheer Engineering B.V..