expand menu button

Industriële projecten

Machine bouw

Wij hebben in onze praktijk vele tientallen aandrijflijnen voor bruggen in Nederland getekend. Met name de doorrekening van alle belastingen die van toepassing zijn op het bewegingswerk van bruggen, sluizen en dokken moet met de grootste nauwkeurigheid gebeuren. Ook de aansluiting van de staalconstructies van motoren, panamawielen, drijfstangen en assen op de betonnen fundering behoort tot onze specialismen.

Zware industrie

Ook de zware industrie is bij Veldheer Engineering in goede handen. Hier ziet u een foto van een deel van ons werk bij Hollandia Dantysk. Zij verkregen een opdracht voor een heliplatform voor Vattenvall. Voor de trappen, vloerroosters, leuningen aan de binnen- en buitenzijde van deze zgn. topside werd Veldheer Engineering gevraagd de engineering uit te voeren.

 

Kraanbanen

Veldheer Engineering bundelt de verschillende disciplines staal- en werktuigbouw en de civiele techniek voor het ontwerpen van kraanbanen. Bij het juist functioneren van een kraan op een kraanbaan komt het aan op toleranties en het uitlijnen van de rail waarop de kraan loopt (zie foto).

Ook dient rekening gehouden te worden met zettingen van bijv. de fundering van een gebouw of een kade. De wijze van funderen is hierin bepalend, Veldheer Engineering kan,  doordat zij de verschillende disciplines in huis heeft,  een gedegen oplossing en de meest economische afweging maken om zo de juiste oplossing voor het project te kiezen.

De kwaliteit van het ontwerp is terug te vinden in de details, een kraanrail op een betonnen constructie vergt een andere detaillering; stelmogelijkheid en voeg, ten opzichte van een kraanbaan die rust op een staalconstructie. Kennis en begrip van normen en richtlijnen is belangrijk, “lessons learned” zijn minstens zo belangrijk voor een betrouwbare en duurzame kraanbaan.

Meer informatie hebben over onze industriële dienstverlening? Neem dan contact met ons op
Webdesign and CMS by: Het OrangeLine logo Webdesign and CMS by: OrangeLine Uitgeest ®, The Netherlands. ©, Veldheer Engineering B.V..